You Are Viewing

ROI & Referenties

RIO

Wij zien onze inzet als een investering en dat maken we ook waar. En, het is nog uit te rekenen ook. Zeker, het kost een beetje tijd, maar het lukt altijd!

Referenties

Kijk, daar zijn we trots op en daar doen we het voor!

Onze klanten

Manutan_logoETC_Logo ISDC_Logo Televersal_logo Plieger_logo CTAC_logo  Atos_logo qurius_logoEMC_LogoTS_Group_Logo BR_logo Tmc_LogoSas_LogoAlso_logo KPN_logo Triple_p_logo  Harense_smit_logo   ICTivity_Logo   Bbeyond_Logo McKesson_Logo Infratects_Logo scholten_water_Logo  toshiba_Logo  Ion_Ip_Logo Essence_Logo T_Sistems_Logo Fujitsu_Logo  Covidien_Logo Vitens_Logo Laser_Logo Compricon_Logo Scc_Logo  Superp_LogoWide_xs_logo  Promasy_LogoTotem_Logo Beamix_LogoThermofrost_logoTroostwijk_logoArlande_Logo

VX_Company_Logo

De pay-off: “Customer insight, adjust, good profits”, vat onze activiteiten goed samen. Wij helpen onze opdrachtgevers relevante klantinzichten te krijgen, waarmee ze hun bedrijfsvoering zodanig aanpassen dat ze nog prettigere klantrelaties hebben die leiden tot een nog betere financiële positie!

Een strakke focus op drie methodieken: interviews, ronde-tafelmeetings en en/of online questionnaires. Een van de uitgangspunten is dat wij waarmaken dat de programma’s rendement genereren. Het beste laten we onze klanten aan het woord; Thijs Manders van TMC: “wij hadden het programma in enkele weken terugverdiend”. Egbert Putmans (destijds algemeen directeur van Actebis): “een van de potentiële weglopers is door het KBP en gerichte opvolging tot betere klant EN zakenpartner gemaakt”.

plaatje boek Reichheld

Loyale klanten daar gaat het om. De Net Promoter Score (NPS) als bedrijfsfilosofie is daarom al jaren één van de leidraden, net als de Customer Journey. Naast voor de hand liggende KPI’s zijn (ogenschijnlijke) details de ‘knoppen’ waaraan je kunt draaien om écht het verschil, met je concurrenten, te maken.