You Are Viewing

Over Customer-i

Voor jezelf beginnen! ’n Eitje of toch niet?

Franchising

Dit is een veel gehoorde en vaak terechte wens. Het is trouwens wel even wat anders dan al een succesvol eigen bedrijf runnen.  Maar voor jezelf beginnen (de start maken) is toch de eerste, logische en noodzakelijke stap.

Customer-i heeft inmiddels ruim 11 jaar succes met KlantBelevingsProgramma ’s bij gerenommeerde klanten.  Een doordachte propositie, enkele waardevolle partnerships en lidmaatschap bij PvKO en de MOA, zijn de basis voor een gezonde toekomst.

Als jij ook wilt ervaren hoe prettig, interessant en bevrijdend zelf ondernemen is en je met een bewezen concept bedrijven wilt helpen op de thema’s; CEM, CRM, klantgerichtheid en klantloyaliteit, dan moet je me zeker bellen of mailen.  Je kunt ook eerst de voordelen en voorwaarden [link naar pdf] lezen.

Een goed doel, ieders doel!?

Goede doelen

Vanaf de start in 2004 koos Customer-i ervoor om enkele goede doelen financieel een warm hart toe te dragen. Een percentage van de omzet gaat naar deze instanties. Onze keus is o.a. Unicef omdat kinderen, kwetsbaar als ze zijn, alle hulp van de wereld kunnen gebruiken. Right To Play zet zich in voor het recht van ieder kind om te spelen. Ook KIKA en KWF kunnen op onze steun rekenen.

Game, Set, Match?

Sponsoring

Customer-i sponsort TV Rosmalen:

Dat is een logische stap, aangezien Rob  zich zelf ook graag een uurtje of wat uitleeft op de baan. Jaco (en Rob ook) komt liever in actie op de golfbaan. Op GC de Dorpswaard gaan we vaak voor “9 holes en satee”! Het moet ook tijd voor napraten overblijven natuurlijk.

 

 

De pay-off: “Customer insight, adjust, good profits”, vat onze activiteiten goed samen. Wij helpen onze opdrachtgevers relevante klantinzichten te krijgen, waarmee ze hun bedrijfsvoering zodanig aanpassen dat ze nog prettigere klantrelaties hebben die leiden tot een nog betere financiële positie!

Een strakke focus op drie methodieken: interviews, ronde-tafelmeetings en en/of online questionnaires. Een van de uitgangspunten is dat wij waarmaken dat de programma’s rendement genereren. Het beste laten we onze klanten aan het woord; Thijs Manders van TMC: “wij hadden het programma in enkele weken terugverdiend”. Egbert Putmans (destijds algemeen directeur van Actebis): “een van de potentiële weglopers is door het KBP en gerichte opvolging tot betere klant EN zakenpartner gemaakt”.

plaatje boek Reichheld

Loyale klanten daar gaat het om. De Net Promoter Score (NPS) als bedrijfsfilosofie is daarom al jaren één van de leidraden, net als de Customer Journey. Naast voor de hand liggende KPI’s zijn (ogenschijnlijke) details de ‘knoppen’ waaraan je kunt draaien om écht het verschil, met je concurrenten, te maken.